ул.Вангел Нечевски бр.14 Визбегово

За Plastic Pack

Кои сме ние?

Компанијата Пластик-Пак Компани Дооел постои на пазарот повеке од 7 години

Главната дејнот на оваа компанија е производство на секаков вид полиетиленски кеси,вреки за смет,бутик кеси,кеси за замрзнување.

Она на што сме посебно горди е максималното заштитување на природната околина од загадување.Како компанија внимателно го следиме европскиот тренд за почиста околина. Во своето постоење компанијата може да се пофали со постојан пораст на производството,проширување на машинскиот парк а воедно и зголемување на извозот.Целата на компанијата е задоволување на потрошувачите на домашниот и странскиот пазар.

100%

Гарантиран
Квалитет

Дел од Нашите Клиенти

Нашиот Тим

Тимот кој ќе ги задоволи
сите ваши потреби

Сопственик

Игор Соколовски

Директор на финансии

Александра Соколовска

Директор на производство

Тамара Стојановиќ

Често Поставувани Прашања

Одговорите и прашањата ги има на десната страна

Дали кесите се изработени од биоразградлив материјал?

Кесите се произведени од биоразградлив материјал REVERTE за кој поседуваме сертификат за биоразградливост.

Колку е рокот на испорака ?

Рокот на испорака се одредува според количината на нарачката.

Дали се кесите изработени според стандардите МКСNISO 14021?

Кесите се изработени според стандардите МКСNISO 14021 за кој поседуваме сертификат.

Квалитетно, прифатливо производство
и индустриски услуги

Стапи во Контакт