ул.Вангел Нечевски бр.14 Визбегово

Нашите Продукти

Сите типови на продукти од пластичен и полиетиленски материјал

Трегер Кеси

Секаков вид на трегерици од 8 до 50 микрона, со и без рачка, со лого штампани и обични, КАКО НОВИТЕТ POP CORN 100% БИО КЕСИ

Бутик Кеси

Од 8 до 200 микрона, штампани со лого и обични без лого, со обична или појачана рачка

Вреќи за Смет и Вреќи за Гуми

Од 35-350 литра со врвка и обични и вреќи за гуми

Кеси за Замрзнување

Изработени од HDPE фолија или LDPE фолија

Попкорн Кеси

100% био-разградливи кеси по сите стандарди

ЛДПЕ Кеси и Термофолија

Кеси и Фолија од ЛДПЕ материјал