ул.Вангел Нечевски бр.14 Визбегово

PLASTIC PACK COMPANY
 

ПЛАСТИК ПАК КОМПАНИ
 

Производство

Секаков вид на пластични кеси

Пакување

Зависно од потребата на потрошувачите

Квалитет

Висок квалитет на сите видови пластични кеси

Брза Испорака

Брза и експедитивна испорака

Plastic
Pack
Добредојдовте во PlasticPack

Најдобрата компанија за пластични и полиетиленски продукти

посветени на обезбедување за нашите клиенти исклучителна услуга

Независно дали станува збор за голем супермаркет или за мала колонијална продавница во зависност од тоа дали сте купиле храна или облека итн. вашите купени производи на крајот завршуваат во кеса

Квалитет

100%

Игор Соколовски

Сопственик

Што Ви Нудиме

Секаков вид на полиетиленски
кеси и фолија

Пластични Кеси

Кеси трегерици и бутик кеси од 8 микрона до 50 микрона со лого и обични,термофолија.

Вреќи за Смет

Произведуваме вреки за смет со врвка и без врвка од 35 лит. до 250 лит.

Нарачка на големо

Во зависност од потребата, нудиме и нарачки на поголеми количини

Нашиот работен процес

Процесот на производство поминува низ 4 фази

Во делот на производтвото го поседуваме комплетниот процес на изработка од репроматеријал до готов производ

  • Екструзија

  • Печатење

  • Конфекција

  • Регенерирање

  • 00

    Задоволни Клиенти

Зошто да изберете PlasticPack

Ние ги задоволуваме потребите на нашите клиенти

Целата на компанијата е задоволување на потрошувачите на домашниот и странскиот пазар.
Одржувањето на регрутацијата на оваа компанија за производството ја реализираме преку:

  • Почитување на роковите на потрошувачите

  • Квалитетот на производите

  • Тимската работа која е на високо ниво

Квалитетно, прифатливо производство
и индустриски услуги

Стапи во Контакт