ул.Вангел Нечевски бр.14 Визбегово

За Нас

Производство на секаков вид кеси,вреки за смет,бутик кеси и кеси за замрзнување.

Контакт

Пон-Пет 09:00 - 17:00
[email protected]
+ 389 70 275 172

Адреса

ул.Вангел Нечевски
бр.14 Визбегово
 

Стапете во Контакт со Нас

Разговарајте со нашиот Тим
секогаш и во секое време